Meditationskursus

Et weekendkursus i sufimeditation med Aziza Scott
“Hvem siger at den evige væren ikke eksisterer? Hvem siger at solen er slukket? Det gør den der klatrer op på taget og lukker sine øjne helt og siger
”Jeg ser intet som helst”
- Rumi

 

Aziza Scott

Spiritualitet ind i hverdagen

Meditationskurset er en mulighed for at klatre op på taget, væk fra den almindelige dagligdag og få hjælp til at åbne øjnene. Det er en chance til at fordybe sig i sufismens ældgamle, men evigtunge meditationsformer, blive mere vågen og finde nye resourcer i sig selv.

Sufismen stiler mod en direkte erfaring af det guddommelige og vejen går gennem en forfinelse af hjertet. I sufimeditation bruger man ord og lyde i den meditative proces. Det er en slags mantraer, kaldet wazifaer, som har såvel psykologisk og ernergimæssig virkning og zikr som er en form for hjertebøn.

Aziza Scott er en højtudviklet sufilærer, som får alle til at føle sig hjemme, både den helt nytilkomne og den der har været med de mere end 50 gange hun har været her. Hun kan kunsten at lede meditationerne så både begyndere og øvede kan suge til sig og blive løftet. Kurset foregår på engelsk. Aziza Scott skaber en atmosfære af hjertets harmoni og klarhed, som er helende og energiskabende.  Hendes livsglæde og jordnære holdning giver en inspirerende indfaldsviklel til spiritualitet, som hjælper til at finde kreative løsninger på dagligdagens problemer og fremmer indre vækst. På kurserne guider hun meditationerne, således at både begyndere og øvede kan få et godt udbytte.

Kurset finder sted i København, det er eksternat og koster kr. 1500.- Hent kursusprogram og tilmelding under DOWNLOAD. Man kan også sende en e-mail med navn og postadresse med ønske om at få tilsendt folderen, så kommer den med postvæsenet.


Næste kursus afholdes:

26. april – 28. april 2019

Følgende kursus er planlagt til:

25. oktober – 27. oktober 2019