Solnedgang ved Lumsås copy.jpg

Retreats i Lumsås

Et par gange om året er der mulighed for nogle dage i stille retreat – enten i gruppe eller individuelt – i Lumsås, hvor der er skøn og varieret natur med mulighed for meditationer indendørs eller gående meditationer i skoven, langs stranden eller på åsen med pragtfuld udsigt over vand og land eller i den smukke enkle kirke.

Sufi-meditationerne fokuserer særligt på to ting: at skabe indre ro og kontakt med dig selv på både et fysisk og et mentalt plan og på at komme i en dybere kontakt med hjertet og rense og åbne det.

En retreat er en enestående mulighed for i nogle dage at forlade det udadvendte liv og den konstante kommunikation med omverdenen for at vende sig indad i en fordybelse og i en ro, som let glemmes i den travle hverdag.

Inden retreaten har vi en samtale om dit eget personlige mål med retreaten, som typisk tager udgangspunkt i dit liv her og nu. Derefter vil du og jeg sidde sammen én til to gange om dagen, hvor du bliver guidet til dine meditationer den dag.

Resten af dagen tilbringer du i tavshed med dit personlige meditationsprogram, som udover traditionelle siddende meditationer også kan indeholde gående meditationer i den smukke natur. Er du i individuel retreat i gruppe, mediterer vi desuden sammen én til to timer om formiddagen. I hele retreaten er der altså tavshed bortset fra under den guidning, som du modtager dagligt.

Forudsætninger:
Du behøver ikke have særlige forudsætninger for at få glæde af en retreat. Den guidning, som du får, vil tage udgangspunkt i dig og dine ønsker og behov netop nu. Den eneste forudsætning er, at du virkelig ønsker den pause fra hverdagen og den fordybelse, som retreaten tilbyder dig.

Indkvartering og pris:
Der er mulighed for indkvartering i hus (værelse eller hems) efter princippet først til mølle.

Prisen for indkvartering i eget telt (om sommeren) er 450 kr. i døgnet og i hus 550 kr. i døgnet.

Varighed, tid og sted:
Længden på retreaten vælger du selv. Dog: hvis det er din første retreat vil to dage som regel være passende. Gruppemeditationerne vil ligge fra første dag og så længe, der er deltagere til den

Du bedes medbringe sengetøj (sovepose eller dyne og hovedpude) og linned og håndklæde samt noget at sidde på, tæppe og pude/skammel, når du mediterer.

Forplejning:
Du vil være på retreatkost. Dvs. intet kød, intet brød, ingen mejeriprodukter og ingen kaffe. Du står selv for tilberedning af morgenmad og frokost. Der vil være mysli til grød, te, riskiks, vegetarpålæg, honning og marmelade, gode supper som bare skal varmes, og frugt og grønt. Aftensmaden er et let vegetarmåltid, som bliver stillet frem til Jer i køkkenet ca. kl. 18.

Hvis du er interesseret

er du velkommen til enten at

  1. Udfylde den efterfølgende form,

  2. Skriv en mail til: post@sufi-danmark.dk

 

 

Klik her hvis du er interesseret i at høre mere om vores
anden retreat på Hornsherred