Introduktion til Sufi meditation

Introduktionsaften om Sufisme og Sufimeditation.

Der holdes et par gange om året introduktionsaften til sufimeditation i henholdsvis København og Aalborg.

Er du nysgerrig, søgende eller bare interesseret i at vide noget om Sufisme og Sufimeditation i Danmark, er du velkommen til introduktionsaften onsdag d. 6. maj på Frederiksberg Daghøjskole, Kong Georgsvej 11, 2000 Frederiksberg eller mandag d. 11. maj i Aalborg hos Nordisk Institut for Psykoterapi, Enggårdsgade 68, 9000 Aalborg.

Vi begynder kl. 19.30 og slutter ca. kl. 22.

Sufismen er en meget gammel meditativ og spirituel vej, som – i lighed med mange andre spirituelle retninger – stiler mod en direkte erfaring af det guddommelige. Sufiens vej dertil går først og fremmest gennem en åbning og forfinelse af hjertet og ro i sindet.

Den Sufisme, som vi praktiserer i Danmark, blev bragt til vesten af Hazrat Inayat Khan i begyndelsen af det 20. århundrede, og den er speciel derved, at den respekterer alle religioner uden selv at være specielt tilknyttet nogen af dem.

Inge Farup, som leder en Sufi-meditationsgruppe i Aalborg, og som er en erfaren meditationsleder og -guide, vil fortælle om Sufisme og Sufimeditation, om baggrunden for Sufimeditation i Danmark og Vesten og om, hvor og hvordan ”Sufier” mødes og lader sig inspirere i et fælles meditativt liv.

Derefter vil der være mulighed for at deltage i en meditation af en lille times varighed.

Spørgsmål er velkomne før og efter meditationen.

Der er gratis adgang, men man bedes melde sig til på forhånd via hjemmesidens mail-kontakt.